Fins al 30 de novembre encara sou a temps de fer ús dels vals regal del projecte “Activa’t Dosrius” i del concurs d’Instagram “#Dosriustestchallange”

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes del municipi a fer ús d’aquests descomptes i agraeix la col·laboració de totes les entitats, comerços i persones implicades.

La Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Dosrius manté actives fins a finals d’aquest mes de novembre dues iniciatives adreçades a tots els veïns i veïnes del municipi i que al llarg de les darreres setmanes han tingut una gran acollida.

Vals regal “Activa’t Dosrius”

La primera d’elles són els vals regal del projecte “Activa’t Dosrius”, uns descomptes que el consistori va repartir entre totes les associacions locals que van participar en aquesta iniciativa organitzant activitats al municipi durant els mesos d’estiu.

Aquestes targetes regal, amb un valor de 5€ cadascuna, es poden utilitzar fins al 30 de novembre per a adquirir qualsevol producte dels establiments comercials de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. Els vals no són fraccionables i s’han de gastar íntegrament en una sola compra i/o consumició.

Targetes regal “#Dosriustestchallange”

I fins al 30 de novembre, tots els veïns i veïnes que en disposin també poden fer ús dels vals regal per valor de 10€ que es van entregar a tots els guanyadors del concurs “#Dosriustestchallange” que els Casals Joves van impulsar a través d’Instagram.

Aquestes targetes regal també permeten adquirir qualsevol producte dels establiments comercials de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. Els vals no són fraccionables i s’han de gastar íntegrament en una sola compra i/o consumició.

 

Darrera actualització: 05.11.2020 | 12:27