Fins al 10 de juny ja es poden presentar les candidatures al Concurs Literari Esteve Albert

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament convida als veïns i veïnes a participar activament d’aquest projecte cultural de referència al municipi, que enguany arriba a la seva onzena edició. 

El calendari cultural dosriuenc afegeix una nova cita marcada en vermell. I és que enguany arriba una nova edició del Concurs Literari Esteve Albert; un certamen popular impulsat pel consistori i ja plenament consolidat al municipi, que en poc més d’una dècada ha esdevingut una referència per a tots els veïns i veïnes.

L’Ajuntament de Dosrius ha aprovat les bases de la convocatòria d’aquest 2020 on hi són convidades a participar totes aquelles persones que ho desitgin. En aquest sentit, les obres que optin al certamen poden ser de temàtica lliure, en català, i els treballs s’hauran de presentar fins al dia 10 de juny de 2020 al consistori. El veredicte del jurat es farà públic el 5 de juliol i els premis seran lliurats aquell mateix dia en un acte públic. Les bases del concurs i els requisits es poden consultar a través del següent enllaç. En aquest sentit, per cinquè any consecutiu els premiats del certamen local seran seleccionats per participar a la XXXVII Mostra Literària del Maresme.

El concurs té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura entre la població. Així, un any més, el certamen estarà dividit en dues modalitats –prosa i poesia- i en un total de cinc categories segons grup d’edat: GRUP A (de 6 a 8 anys), GRUP B (de 9 a 11 anys), GRUP C (de 12 a 14 anys), GRUP D (de 15 a 18 anys) i GRUP E (de 19 en endavant). A més, en aquesta onzena edició el consistori també farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i de relats breus, en prosa o poesia, per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Darrera actualització: 02.04.2020 | 15:38