Èxit de participació en l’arrencada del nou curs als casals municipals

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 00:00

Des de la seva posada en marxa el mes de setembre s’han dut a terme diverses activitats dirigides al col·lectiu de gent gran del municipi.

Quan es compleix un mes de l’inici del nous curs 2019/2020 als casals municipals, l’Ajuntament de Dosrius fa un balanç molt satisfactori tant del funcionament com de la participació registrada en les diferents propostes lúdiques i culturals dirigides al col·lectiu de gent gran del municipi que s’han organitzat al Casal de les Cotxeres, al Casal del Far-Covasa i al Casal Laietana de Dosrius.

Toñi Pérez, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, destaca la importància de poder comptar amb equipaments com els casals municipals "preparats per a donar resposta a les necessitats, inquietuds i interessos dels veïns i veïnes de més edat i que duen a terme, gràcies als seus professionals, un servei i una tasca de primer nivell per a garantir el benestar i la cura de la nostra gent gran".

Al llarg de les darreres setmanes, els usuaris dels tres casals han pogut prendre part de propostes diverses com la confecció dels preparatius i la decoració de la 55a Festa de la Gent Gran, o una sortida al cinema per a gaudir de les darreres estrenes. A més, el nou programa d’activitats d’Els Localets també s’ha posat en marxa amb una ocupació del 100%.

Darrera actualització: 16.10.2019 | 11:48