Ets una empresa de Dosrius? Ajuda’ns a actualitzar el directori de negocis del municipi!

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 08:00

El directori és una eina molt útil per a poder posar en contacte ràpidament als veïns i veïnes amb les empreses locals i difondre l’activitat que duen a terme tots aquests negocis.

L’Ajuntament ha iniciat recentment un projecte per a actualitzar el directori d’empreses del municipi que hi ha habilitat al web municipal www.dosrius.cat; i des d’on qualsevol usuari pot consultar ràpidament les principals dades de contacte i serveis que ofereixen els diferents negocis de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far.

Es tracta d’una eina molt útil per a poder posar en contacte ràpidament als veïns i veïnes amb les empreses locals i difondre l’activitat que duen a terme tots aquests negocis.

En aquest sentit, el consistori ha habilitat un formulari adreçat a les empreses per tal d’autoritzar voluntàriament la cessió de les seves dades empresarials a l’Ajuntament de Dosrius per tal de poder actualitzar el directori de negocis. Les empreses interessades cal que emplenin el document i l’enviïn per correu electrònic a l’adreça info@dosrius.cat.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 16:35