Es reuneixen els alcaldes i caps policials del Baix Maresme

Dimecres, 4 de gener de 2017 a les 00:00

L'objectiu de la trobada ha estat treballar per millorar la seguretat ciutadana de la comarca i s'ha fet especial incidència en els robatoris als domicilis.

L'alcalde de Dosrius, Marc Bosch, avui 4 de gener ha assistit a la trobada dels alcaldes i alcaldesses dels municipis del Baix Maresme i Maresme Central que pertanyen a les àrees bàsiques policials de Premià de Mar i Mataró, així com dels representants del Cos dels Mossos d’Esquadra per tal de treballar conjuntament en la millora de la seguretat ciutadana de la zona, concretament pel que fa referència als robatoris a domicilis. La trobada s'ha celebrat a l'Ajuntament d'Argentona i també hi han assistit els caps de les policies locals.

La reunió tenia l’objectiu de treballar per rebaixar el nombre de robatoris que afecten a tota la zona i ha arribat a dues conclusions:

- Els municipis sol·licitaran una reunió amb l’Hble. Sr. conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Jané, per tractar sobre la problemàtica i requerir-li més recursos per poder fer front als robatoris; tant pel que fa a la investigació com pel que fa a la presència pública d’agents.

- Cal constituir com més aviat millor una Junta Comarcal de Seguretat, en el marc del Consell d’Alcaldes, per tractar de manera ordinària i a nivell comarcal aquesta qüestió –ara mateix, la més important a nivell de seguretat ciutadana-, i altres que puguin aparèixer.

Aquestes dues reunions seran els propers passos que es faran després d’aquesta trobada d’avui.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:03