Els molins fariners, protagonistes de les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00

Els dies 9 i 10 d’octubre tindran lloc les activitats que s’han programat al municipi.

Dosrius torna a participar activament, un any més, en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, aquest cap de setmana el nostre municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada. 

Dissabte 9 d’octubre tindrà lloc al Pla del Molinot, a Canyamars, a les 18 h, la conferència “Els molins fariners de la conca de la riera de Dosrius” a càrrec de Jaume Vellvehí. I l’endemà, diumenge 10 d’octubre, els veïns i veïnes podran prendre part d’una visita guiada al molí fariner de Can Terrades de la mà de l’Escola de Natura del Corredor; que tindrà com a punt de partida l’Ajuntament a les 10.30 h.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania. Tota la informació de les JEP21 es pot consultar en aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 10:29

Imatges