Els Localets us porten d’excursió als llacs de La Noguera i a les Botigues Museu de Salàs de Pallars

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 10:00

La sortida tindrà lloc el 10 de novembre, les places són limitades, i per participar-hi cal inscriure’s prèviament de forma presencial a l’Ajuntament o trucant al 93 791 80 14 .

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament organitza el mes de novembre una nova activitat lúdica en el marc del programa d’Els Localets. Es tracta d’una sortida a les Terres de Lleida per a visitar els llacs de La Noguera i les Botigues Museu de Salàs de Pallars.

L’excursió tindrà lloc el dimecres 10 de novembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament. En aquest sentit, les places són limitades. L’horari de sortida serà a les 06.30 h, des de la parada d’autobús de Canyamars; a les 06.45 h, des de la parada de les piscines de Can Massuet del Far; i a les 07 h, des de la parada d’autobús de Dosrius. L’ús de la mascareta, a més, serà obligatori durant tot el viatge.

El preu de la sortida és de 55€ i inclou el viatge en autobús, l’esmorzar, l’entrada a les Botigues Museu i el dinar. En aquest sentit, tots els participants tindran l’oportunitat de gaudir també d’un bon esmorzar, un bon dinar i una bona sobretaula.

Després de la parada per esmorzar, la sortida tindrà el seu primer punt a la població de Salàs de Pallars. Posteriorment es passarà per les Terres de Lleida fins arribar als llacs del Pirineu; i es travessarà el Segrià, la Noguera, el Montsec fins al cor del Pallars Jussà. Un cop en aquesta població, s’anirà a visitar una reproducció exacta de diferents establiments dels anys 60, com un colmado, una farmàcia, un bar i una barberia. I finalment, es farà un dinar, una sobretaula i es tornarà ja cap als punts d’origen.

 

Darrera actualització: 29.10.2021 | 10:13