Els infants i famílies entreguen les seves cartes a Ses Majestats en una Nit de Reis especial i diferent

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes la seva col·laboració per a garantir una visita de Melcior, Gaspar i Baltasar plenament segura i adaptada a les mesures de seguretat i restriccions vigents.

Els veïns i veïnes de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far se’n van anar a dormir el 5 de gener amb un somriure d’orella a orella després de gaudir d’una Nit de Reis especial i diferent al municipi a causa de la pandèmia de Covid-19.

I és que per a garantir la salut i el benestar de tota la població i de la comitiva reial i complir amb les mesures i restriccions de seguretat vigents, la tradicional cavalcada de Reis va quedar substituïda el 5 de gener per una recepció reial als tres nuclis durant la qual els infants i famílies van poder entregar a Melcior, Gaspar i Baltasar les seves cartes al llarg de la tarda.

El Rei Melcior es va ubicar a la plaça de Can Massuet del Far; el Rei Gaspar, a la plaça de l’Església de Canyamars; i el Rei Baltasar, a la plaça Can Torre de Dosrius. Així, tots aquells veïns i veïnes que prèviament havien reservat plaça van poder veure de prop a Ses Majestats en una jornada tan especial i adreçar-los els desitjos i regals que enguany han demanat.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a Melcior, Gaspar i Baltasar la seva visita a la vila en un context tan complicat i es posa en valor la col·laboració de tota la població per a fer possible l’èxit d’una Nit de Reis que de ben segur perdurarà en el record de tots i totes.

 

 

Darrera actualització: 05.01.2021 | 20:43