Els consultoris mèdics locals reobren portes i amplien horaris

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes, a la plataforma veïnal “Dosrius dice Basta ya!” i als grups municipals la seva implicació i esforç per a fer possible aquesta mesura. També agraeix la sensibilitat del Consorci i de CatSalut per la peculiaritat del nostre municipi.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Consorci Sanitari del Maresme han acordat la reobertura del consultori mèdic de Canyamars i l’ampliació d’horaris del consultori de Can Massuet del Far.

La mesura entrarà en vigor des d’aquest mateix mes d’octubre i ha estat rebuda amb els braços oberts per part de l’Ajuntament, que al llarg dels darrers mesos havia mantingut diferents reunions i trobades amb els òrgans competents per tal de fer efectives aquestes mesures.

“Vull agrair públicament la implicació i l’esforç dels nostres veïns i veïnes, de la plataforma veïnal ‘Dosrius dice Basta ya!’ i de tots els grups municipals del nostre consistori”, explica Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius. “Gràcies a la col·laboració de tot el poble hem aconseguit que es comencin a normalitzar els horaris dels consultoris mèdics del municipi i la reobertura del consultori de Canyamars, garantint així el benestar i el dret a una atenció sanitària digna de tota la nostra població”, explica Sílvia Garrido.

Així, els canvis que entraran en vigor al municipi són els següents:

  • Reobertura del Consultori Local de Canyamars el 26 d’octubre. Aquest centre sanitari obrirà un dia a la setmana, els dimarts, de 8 a 14 h. S’hi atendran visites d’infermeria i de medicina de família.
  • Ampliació d’horaris i cartera de serveis al Consultori Local de Can Massuet del Far el 25 d’octubre. Aquest centre sanitari, que fins ara obria un dia a la setmana, passarà a obrir-ne tres. L’horari serà de dilluns i divendres, de 8 a 14 h; i dimecres, de 15 a 20 h. També s’hi atendran visites de medicina de família (fins ara només atenien visites d’infermeria). 
  • Consultori Local de Dosrius: continua amb el mateix horari i cartera de serveis. Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 15 h; i dijous, de 8 a 20 h. S’hi atenen visites d’infermeria, d’infermeria pediàtrica i de medicina de família.
Darrera actualització: 25.10.2021 | 13:34