Els centres educatius de Dosrius i l’Arxiu Municipal impulsen la Ruta del Castell

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 00:00


Els alumnes han dissenyat la ruta i han elaborat les senyalitzacions.

L’Arxiu Municipal de Dosrius dona a conèixer una ruta que ha sorgit gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i els centres educatius del poble. Concretament, la Ruta del Castell ha estat dissenyada per l’Escola Castell de Dosrius i les senyalitzacions les van elaborar els actuals alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Els Roures quan encara eren alumnes de l’Escola Castell de Dosrius.

La ruta està senyalitzada entre el poble de Dosrius i el Castell i s’inicia al Safareig del Comú, on es troba un cartell explicatiu amb les indicacions pertinents. En aquest s’hi pot consultar tota la informació sobre la ruta i, un cop s’arriba al Castell hi ha dos plafons més amb informació sobre les actuals restes del que abans era aquesta fortificació.

Els alumnes d’ambdós centres –acompanyats per l’alcaldessa– van fer per primera vegada la ruta, de forma conjunta, el passat 20 i 21 de març.  La iniciativa és una idea sorgida de la col·laboració entre l’Arxiu Municipal i els centres educatius de Dosrius en el marc del projecte ‘Apadrinem el nostre patrimoni’.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 08:59

Imatges