Els casals municipals i els Localets no s’aturen i ofereixen noves propostes telemàtiques durant la crisi sanitària de la Covid-19

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

Per a més informació podeu trucar els matins, de dilluns a divendres, o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 00 26 13.

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat des de mitjans del mes de març a clausurar temporalment les portes dels casals municipals i a suspendre les diferents propostes dels Localets.

Amb tot, l’activitat no s’ha aturat. I és que des de fa setmanes ofereixen a tots els seus usuaris, a través dels seus grups de WhatsApp, iniciatives telemàtiques i atenció. Les xarxes socials, doncs, han esdevingut durant aquesta crisi sanitària un nou espai de trobada no presencial; i la principal eina de comunicació per a mantenir els casals municipals actius i dinàmics.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Dosrius es fa una crida als veïns i veïnes a visitar el perfil dels Localets a les xarxes socials i a participar activament, ja que a partir dels propers dies es podran trobar noves propostes per tal de donar continuïtat a aquest servei que no s’atura.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 13:37