El Tinell de Can Bosc del Far, protagonista de les Jornades Europees de Patrimoni 2022

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 13:00

Dissabte 8 d’octubre l’Ajuntament organitzarà una visita al Museu del Disseny de Barcelona. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 30 de setembre al 93 791 80 14 o a arxiu@dosrius.cat.

Dosrius torna a participar activament, un any més, en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, del 7 al 9 d’octubre el nostre municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada. 

I ho farà el dissabte 8 d’octubre organitzant una visita a l’exposició permanent “Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives” del Museu del Disseny de Barcelona; on també hi ha exposat el Tinell de Can Bosc del Far, una de les poques peces del patrimoni local de Dosrius que està exposada en un museu. 

El desplaçament fins a Barcelona es farà en autobús i la sortida tindrà lloc a les 08 h des de Canyamars, a les 08.15 h des de Can Massuet del Far, i a les 08.30 h des de Dosrius. La tornada està prevista a les 14 h, i després de la visita a l’exposició els assistents disposaran de temps lliure. Les places per a la sortida són limitades i l’activitat és gratuïta. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 30 de setembre trucant al telèfon 93 791 80 14 o enviant un correu electrònic a l’adreça arxiu@dosrius.cat.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania. Tota la informació de les JEP22 es pot consultar en aquest enllaç.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 10:27