El singular bosc d'Ernest Borràs, protagonista de les Jornades Europees de Patrimoni

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 07:00

Dosrius se suma un any més a aquesta iniciativa de promoció dels tresors culturals del nostre territori, que enguany serà el dissabte 10 d’octubre.

La pandèmia no atura l’activitat cultural al nostre país i al nostre poble, i el proper dissabte 10 d’octubre Dosrius acollirà un nou acte emmarcat dins de l’edició d’enguany de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). Tothom està convidat a descobrir el singular bosc-temple de l’artista Ernest Borràs, a través d’una visita guiada a càrrec de Gemma Conesa de l'Escola de Natura del Corredor (ENC).

L’activitat proposa una descoberta de l’obra de l’artista barceloní, qui durant les darreres dècades ha instal·lat diverses escultures a l’espai forestal immediat a la que fou casa seva. Així, una simple passejada pel bosc esdevé una activitat cultural de primer ordre, fet que descobriran moltes persones en les properes jornades. L’activitat s’iniciarà a les 10 h, amb punt de trobada davant de l’Ajuntament, i tindrà una durada aproximada de tres hores.

És imprescindible reservar una plaça trucant als telèfons 937 919 740 o 937 918 014, o bé enviant un correu electrònic a nalsina@dosrius.cat, indicant el nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica de contacte. L’activitat complirà amb totes les normes de seguretat sanitàries: es mantindran les distàncies interpersonals i caldrà l’ús de la mascareta. També cal remarcar que les persones amb mobilitat reduïda disposaran de cotxes particulars per fer els desplaçaments.

Com sabreu, les JEP son una iniciativa del Consell d’Europa que organitza aquí la Generalitat des de fa gairebé 30 anys i que promouen el coneixement dels tresors culturals i naturals que tenim a casa nostra. Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar. Trobareu tota la informació i els actes que hi ha programats al web de Patrimoni de la Generalitat

 

Darrera actualització: 24.09.2020 | 15:12