El sergent de la Policia Local de Dosrius rep la medalla de bronze al mèrit policial

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius felicita al senyor Andreu da Silva Marquez per aquesta distinció i li agraeix la tasca ingent i de primer nivell realitzada al municipi al capdavant del cos.

El sergent de la Policia Local de Dosrius, Andreu da Silva Marquez, va ser un dels protagonistes el passat 4 d’octubre de la nova edició del Dia de la Policia; un acte organitzat pel cos de la Policia Local d'Argentona per tal de distingir i reconèixer la intervenció de membres dels cossos de seguretat, la seva trajectòria i contribució, així com de la societat civil que han col·laborat a la millora de la convivència i seguretat ciutadana.

L’acte es va celebrar al Saló de Pedra d’Argentona i durant el mateix es van lliurar distincions, diplomes i medalles a membres del cos, així com també d'altres policies del territori, per la col·laboració i participació en diverses actuacions i operatius. També als presidents de les associacions de Protecció Civil d'Argentona, de la Societat de Caçadors, o als agents cívics, per la seva participació en episodis com l'important incendi registrat a Sant Jaume de Traià el passat mes de juny, intervencions a l'entorn natural, o en la tasca informativa durant la pandèmia, entre d'altres.

La celebració va servir també per homenatjar alguns policies locals, per la seva trajectòria al cos i aportació. En aquest sentit, un dels professionals que va rebre un reconeixement públic durant l’esdeveniment va ser el sergent de la Policia Local de Dosrius, Andreu da Silva Marquez, que va rebre la medalla de bronze al mèrit policial.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 10:55