El Pou de Glaç de Canyamars es consolida com a seu del Festival Poesia i+

Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 08:00

L’espai acollirà el 7 de juliol els concerts de Núria Martínez Vernis i Albert Pla. Abans de les actuacions, a més, es farà el lliurament de premis del X Concurs Literari Esteve Albert.

La Fundació Palau ja ha donat a conèixer els artistes i seus de la 14a edició del Festival Poesia i+, el festival d'irradiació poètica més important de fora de la ciutat de Barcelona i que enguany tindrà lloc del 4 al 14 de juliol en diferents punts del Maresme. En aquest sentit, Dosrius tornarà a ser seu enguany d’aquest projecte de creació poètica i artística contemporània que també passarà per municipis com Caldes d’Estrac, Mataró, Canet de Mar, Arenys de Mar, Alella i Sant Andreu de Llavaneres.

Canyamars repeteix per quart any consecutiu com a una de les seus del festival

El Poesia i+ 2019 comptarà amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran en diversos escenaris per reivindicar la força i la vigència de la paraula en espais i entorns privilegiats de la comarca. En el cas de Dosrius, la seu escollida ha estat novament el Pou de Glaç de Canyamars, que el 7 de juliol acollirà les actuacions de Núria Martínez Vernis (20 h) i d'Albert Pla (20.30 h).

Entre els artistes confirmats arreu de la comarca també hi ha Clara Peya, Pau Riba i Orquestra Fireluche, Pascal Comelade i Enric Casasses, Manuel Rivas, Mireia Calafell i Björt Rünars, Blancallum Vidal i Sara Fontán, Javier Gallego "Crudo" i Seward, Tarta Relena, Maria Cabrera i Irene Fontdevila (Vladivostok), Aurélia Lassaque o Rosa Pou i Xavi Lloses. Amb tot, la programació completa es pot consultar a través del següent enllaç.

Finalment, la imatge del festival Poesia i + d’enguany vol retre homenatge a la intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix/a cap a la poesia. En aquesta línia, els protagonistes de la campanya –que es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #méspoesiasiusplau!- seran els tatuatges.

L’Ajuntament donarà a conèixer els guanyadors del X Concurs Literari Esteve Albert

Coincidint amb la celebració del Festival Poesia i+, el consistori farà públic el mateix 7 de juliol al Pou de Glaç, el veredicte del X Concurs Literari Esteve Albert. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que les obres que optin al certamen s’han de presentar abans del 10 de juny al consistori.

Darrera actualització: 03.07.2019 | 11:18