El Moto Club Canyamars, premiat com a millor club organitzador del Trofeu Català de Resistència de Terra

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 11:00

L’Ajuntament felicita a l’entitat per aquest reconeixement tan merescut.

El passat 14 de gener es va celebrar la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme corresponent a la temporada 2022 organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme. L’Auditori Imagina de Barcelona va ser la seu de la cerimònia la qual va reunir al llarg de la jornada més d’un miler de persones entre moto clubs, pilots i familiars.

Després de dos anys amb restriccions, la gala es va poder celebrar amb total normalitat recuperant el format de quatre blocs habitual. I un dels grans protagonistes va ser el Moto Club Canyamars. I és que l’entitat canyamarsenca va ser distingida amb un guardó molt important: el premi a millor club organitzador del Trofeu Català de Resistència de Terra del 2022.

Tota una efemèride i un reconeixement molt merescut a un club que treballa des de fa molts anys al poble per a promoure l’esport de motor al municipi i arreu del territori i que anualment acull i organitza proves i competicions de gran nivell i amb un èxit organitzatiu i de participació. Enhorabona!
 

Darrera actualització: 31.01.2023 | 11:34