El III Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far ja té guanyadors

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 08:00

El jurat ha guardonat José Luís Bastos Hernández amb el primer premi d’aquest certamen organitzat per l’Ajuntament. La imatge guanyadora, juntament amb les 12 fotografies premiades, formaran part del calendari de l’any 2020 que publicarà el consistori.

Un total de 17 concursants han pres part enguany de la tercera edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar la interacció entre els veïns i veïnes i la vinculació amb el municipi. Dissabte 16 de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria, es va donar a conèixer el veredicte del certamen, on aquest 2019 s’hi ha presentat un total de 54 fotografies.

El jurat ha escollit com a guanyadora la fotografia “Castell de Dosrius” de José Luís Bastos Hernández; mentre que els segons premis han estat per a Anna Xicota Fortuny (“Observant la flor”), Josep Ramis Nieto (“Pasturant abans que arribi la tardor”), Àngels Jubany Claus (“Eines i fruits”), Carme Jo Munné (“Mirall al cementiri” i “Rossinyol”), Jordi Zaragoza Jubany (“Joc de claus” i “Negra nit”), Pere Comeche Padilla (“Baixant per la Font del Sot” i “Khaleesi al Pou de Glaç”), i Anna Gaton Gómez (“Diables. Festa Major de Dosrius”, “Holy Party. Festa Major de Dosrius” i “Fira del Bosc Medieval de Canyamars”). D’altra banda, s’ha exclòs un dels participants després que presentés un tot de nou fotografies, contravenint l’article 3.2 de les bases del concurs que determina que cada participant només pot presentar un màxim de tres fotografies.

Les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2020 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius.

El jurat del Concurs Fotogràfic Dosrius, Canyamars, El Far estava format per l’alcaldessa, Sílvia Garrido; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís Farrerons; Miquel Petanàs Pérez, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius; Neus Alsina, representant de l’Arxiu Municipal de Dosrius; i Marga Cruz, professional de la fotografia. El consistori felicita els guanyadors, agraeix a tots els veïns i veïnes que han pres part del certamen la seva col·laboració i convida tota la ciutadania a gaudir de la qualitat de totes les fotografies.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 14:48