El dissabte 10 de desembre torna la Fira Municipal de Santa Llúcia

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 08:00

De 16 a 21 h els veïns i veïnes podran gaudir al carrer de l’1 d’Octubre de diferents propostes de caire lúdic i tradicional.

El Nadal ja s’acosta a Dosrius i enguany ho fa amb la Fira Municipal de Santa Llúcia com un dels plats principals; un esdeveniment popular organitzat per l’Ajuntament de Dosrius amb el suport del teixit associatiu local i aquest 2022 celebra la seva tercera edició amb la voluntat d’oferir a tots els veïns i veïnes una original proposta de Nadal, fomentar el comerç local i promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc.

La Fira Municipal de Santa Llúcia es durà a terme dissabte 10 de desembre, al carrer de l’1 d’Octubre (davant de l’Escola Castell de Dosrius), en horari de 16 a 21 h.


I tothom qui s’hi acosti hi podrà trobar productes de Nadal, manualitats i tallers, un photocall de Nadal, llaminadures, galetes, crispetes, cotó de sucre, pessebres, regals i pintura, orgonites i quars, ponsèties, eucaliptus i vesc, coques i xocolata, productes artesanals, bijuteria, cuir, resina, fang, macramé i xapes, creps, cafès i begudes, vi i suc de poma calents. I com a gran novetat, la sessió de contes infantils “Capses per explicar” a càrrec de la Berta del Poblet, que se celebrarà a les 18 h al gimnàs de l’Escola Castell de Dosrius.

El consistori fa una crida als veïns i veïnes a gaudir d’aquesta iniciativa i de les diferents propostes de Nadal que es duran a terme a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far durant aquest mes de desembre, i desitja a tota la població unes felices festes nadalenques.

Darrera actualització: 07.12.2022 | 09:56