El desplegament de la fibra òptica a Can Massuet del Far entra en la fase final

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 14:00

Adamo preveu poder realitzar les primeres connexions en els pròxims 15 dies.

L’operadora de telecomunicacions Adamo ja està realitzant el desplegament de la fibra òptica pels carrers de Can Massuet del Far, pas previ a poder realitzar ja les primeres connexions al nucli. Els treballs, que van arrancar el passat mes d’agost, avancen a bon ritme i sota el calendari previst i aquesta tardor encara ja la seva fase final i decisiva.

El desplegament va començar a la pujada de Can Massuet del Far i progressivament s’han anat efectuant treballs arreu del nucli fins a finalitzar pròximament la instal·lació completa de la fibra òptica. En aquest sentit, les obres d’habilitació també s’estan efectuant a la zona de Can Valls, que també disposarà abans de finals d’any d’aquesta nova tecnologia.

Una actuació amb amplis beneficis per al conjunt de la població

Ben aviat, doncs, Can Massuet del Far i Can Valls se sumaran als nuclis de Dosrius i Canyamars, que ja disposen del servei de fibra òptica des de principis d’aquest any.

Així, la posada en marxa d’aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Així, es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 16:53