El consultori mèdic de Can Massuet del Far reobre les seves portes

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 00:00

A l’equipament s’hi ha dut a terme diferents treballs de reforma i millora per tal de garantir un servei òptim i de primer nivell a tots els veïns i veïnes.

El passat dijous 9 de març es va celebrar l’acte públic de reobertura del consultori mèdic de Can Massuet del Far, un cop ja han finalitzat les obres de reforma integral que s’han dut a terme en aquest espai des de finals del passat mes de novembre.

La trobada, oberta a tota la població, va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido; el director d’Atenció Primària del Consorci Sanitari del Maresme, Emili Burdoy; Arturo Míguez, gerent de l’Àmbit Metropolità Nord; i diferents regidors i regidores del consistori.

Sílvia Garrido destaca que “el consultori requeria de forma urgent un rentat de cara, una millora de l’equipament que garantís a tots els nostres veïns i veïnes i a tots els i les professionals que hi treballen una atenció digna, òptima i de primer nivell”

Finalment, cal recordar que el projecte de reforma del consultori mèdic de Can Massuet del Far ha tingut un cost de 59.245€ i tenia com a objectiu arranjar i millorar aquest equipament.
 

Darrera actualització: 13.03.2023 | 18:51