El Consell Comarcal del Maresme farà la neteja viària de Dosrius

Dimarts, 7 de març de 2017 a les 00:00

El Ple Municipal ha acordat delegar la competència a l’organisme comarcal i l’execució anirà a càrrec de l’empresa mixta Residus del Maresme, SL (RESMAR).

El Ple Municipal de Dosrius, reunit en sessió extraordinària el dimarts 7 de març, ha acordat la delegació de la competència al Consell Comarcal del Maresme sobre la neteja viària al municipi de Dosrius i l’aprovació del conveni que regularà el servei. La proposta, que al Ple ordinari celebrat el dia 23 de febrer havia quedat damunt la taula, ha tingut el suport dels set regidors de l’equip de govern (ERC, La PAC i regidor no adscrit) i cinc vots en contra dels grups de l’oposició (PSC i PP).

La neteja viària anirà a càrrec de Residus del Maresme, SL (RESMAR), empresa mixta constituïda entre el Consell Comarcal del Maresme i un soci privat (CESPA-Ferrovial), d’acord amb la selecció, mitjançant diàleg competitiu. RESMAR és l’empresa que actualment ja està realitzant la recollida de brossa al nostre municipi.

El conveni tindrà una durada de quatre anys i un cost anual per l’Ajuntament de Dosrius de 51.869,76 euros iva inclòs. El servei preveu la neteja viària per part d’un equip integrat per una màquina escobradora Dulevo 5000, en règim d’arrendament, amb conductor i un peó amb bufador durant 34,97h mensuals.

RESMAR començarà a prestar el servei després que el Consell Comarcal del Maresme també aprovi el conveni de delegació de la competència i el conveni, que es preveu que sigui en el Ple del dia 23 de març.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:07