El Consell Català de Ressuscitació imparteix a Dosrius un curs de suport vital bàsic i ús del DEA

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 11:00

La formació té com a objectiu capacitar els participants perquè obtinguin els coneixements i les habilitats necessàries per a poder aplicar els protocols de Suport Vital Bàsic i fer un ús adequat dels desfibril·ladors externs automàtics.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius ha acollit aquesta setmana la primera edició del Curs de formació base de Suport Vital Bàsic i ús del DEA. El taller estava impartit pel Consell Català de Ressuscitació (CCR) a petició del consistori i hi van prendre part personal de l’Escola Castell de Dosrius, de l’Institut Els Roures i del Dosrius Maresme Club Futbol; els regidors d’Esports i de Seguretat Ciutadana, Jorge Pérez i Lluís Farrerons; la dinamitzadora municipal de la Gent Gran; membres de la brigada d’Obres i Serveis; i la notificadora municipal.

La formació ha permès als participants adquirir coneixements, estratègies i habilitats per ser capaços d’afrontar amb serenitat i eficàcia una situació d’urgència, i fer ús dels desfibril·ladors externs automàtics.

Ara, l’objectiu de l’Ajuntament és que al llarg dels pròxims mesos es puguin dur a terme al municipi noves formacions de Suport Vital Bàsic i d’ús de DEA dirigits al conjunt de la població.

Darrera actualització: 26.02.2020 | 17:10