El Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far 2021 ja té guanyadors!

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 13:00

El jurat ha guardonat a Jordi Zaragoza amb el primer premi d’aquest certamen organitzat per l’Ajuntament. La imatge guanyadora, juntament amb les 12 fotografies premiades, formaran part del calendari de l’any 2022 que publicarà el consistori.

Un total de 24 concursants han pres part enguany del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far 2021 impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar la interacció entre els veïns i veïnes i la vinculació amb el municipi. Aquest passat cap de setmana -en el marc de la Festa Major d’Hivern- es va donar a conèixer el veredicte del certamen, on aquest 2021 s’hi han presentat prop d’una cinquantena de fotografies.

El jurat ha escollit com a guanyadora la fotografia “Tempesta de colors” de Jordi Zaragoza; mentre que els segons premis han estat per a Anna Gatón, Abigail Cros, Carme Jo, Pere Comeche, Glòria Boix, David Rovira, Eva Lara, Joan Codinach i Carles Planas. Les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2022 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius.

El consistori felicita els guanyadors, agraeix a tots els veïns i veïnes que han pres part del certamen la seva col·laboració i convida tota la ciutadania a gaudir de la qualitat de totes les fotografies. En aquest vídeo podreu veure totes les fotografies premiades.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 13:34