El Cant de la Sibil·la torna a ressonar per Nadal a Canyamars

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 15:00

L’esdeveniment, celebrat a l'església de Sant Esteve de Canyamars, va resultar tot un èxit organitzatiu i de convocatòria.

El passat divendres 24 de desembre l’església de Sant Esteve de Canyamars va acollir un Nadal més la representació del Cant de la Sibil·la, en un acte obert a tots els veïns i veïnes i organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Parròquia de Dosrius.

L’esdeveniment, que en tot moment va seguir les mesures de seguretat i restriccions vigents per la Covid-19, va resultar tot un èxit i es va assolir l’aforament complet.

El Cant de la Sibil·la va anar a càrrec del grup “4notesclub”, integrat per les veus de quatre contralts, i va combinar dues versions d’aquest cant tot refonent partitures del 1.583 trobades a Barcelona amb d’altres del convent de la Concepció de Palma de Mallorca del segle XXIV. El Cant de la Sibil·la, a més, va anar acompanyat d’una acurada posta en escena que, aprofitant l’escenari de l’església, va transportar a tots els assistents a les èpoques en que la nit de Nadal les Sibil·les cantaven a totes les esglésies durant la Missa del Gall les profecies apocalíptiques que anunciaven la segona vinguda de Crist pel Judici Final.

Darrera actualització: 28.12.2021 | 15:00