El Bibliobús Montnegre torna a circular

Dimecres, 24 de juny de 2020 a les 09:00

El servei es prestarà a Dosrius tots els dilluns en horari de 17 h a 18.30 h.

La Diputació de Barcelona reprendrà aquest mes de juny el servei de bibliobús a Dosrius, que havia quedat interromput al llarg de les darreres setmanes a causa de la pandèmia de la Covid-19. El Bibliobús Montnegre tornarà a circular el 29 de juny i visitarà el municipi cada dilluns en horari de 17 h a 18.30 h.

El Bibliobús Montnegre tornarà a oferir la seva activitat presencial a Dosrius amb modificacions d’horari i de serveis i amb totes les mesures de protecció i seguretat necessàries per a evitar el contagi i la propagació del coronavirus:

  • Es donarà servei a l’exterior del vehicle. En aquesta primera fase d’obertura no es podrà accedir a l’interior del bibliobús.
  • Es donarà servei d’informació i prescripció literària, préstec i retorn de documents.
  • Per a fer ús del servei de bibliobús serà imprescindible l’ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat.
  • S’aconsella que es demanin prèviament els documents que interessen per mitjà del formulari “Connecta” o enviant un correu electrònic a l’adreça b.montnegre@diba.cat, així els documents ja estaran preparats. Aquelles persones que no sàpiguen quins documents volen, poden comunicar al Bibliobús Montnegre quins temes els interessen i s’oferirà una selecció a escollir.

Les pròximes dates del Bibliobús Montnegre a Dosrius seran els dies 29 de juny; 6, 13, 20 i 27 de juliol; i 7, 14, 21 i 28 de setembre. Per a més informació podeu trucar al telèfon 636 495 664.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 13:11