El 8 de febrer ens n’anem de calçotada amb Els Localets

Dilluns, 2 de gener de 2023 a les 08:00

L’activitat consistirà en un esmorzar, una calçotada i una visita al centre de Vilafranca del Penedès i a les caves Romagosa Torné amb degustació.

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament organitza el pròxim mes de febrer una nova activitat lúdica en el marc del programa dels Localets. Es tracta d’una sortida per a gaudir d’un esmorzar, una calçotada i una visita al centre de Vilafranca del Penedès i a les caves Romagosa Torné amb degustació.

L’excursió tindrà lloc el dimecres 8 de febrer i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament. En aquest sentit, les places són limitades. L’horari de sortida serà a les 07.30 h, des de la parada d’autobús de Canyamars; a les 07.45 h, des de la parada de les piscines de Can Massuet del Far; i a les 08 h, des de la parada d’autobús de Dosrius.

El preu de la sortida és de 55€ i inclou l’esmorzar (assortiment embotits i formatge), la visita al centre de Vilafranca del Penedès, la visita a les caves Romagosa Torné amb degustació, el dinar (calçotada, carn a la brasa amb carxofa i mongetes, postres i cafè) i tarda de ball.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament del 2 al 31 de gener trucant al telèfon 93 791 80 14.
 

Darrera actualització: 27.12.2022 | 15:22