El 7 de juliol es donaran a conèixer els guanyadors del X Concurs Literari Esteve Albert

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 09:00

El veredicte i el lliurament de premis del certamen es durà a terme al Pou de Glaç de Canyamars en el marc dels actes previs del Festival Poesia i+.

El Concurs Literari Esteve Albert encara aquest mes de juliol la seva fase decisiva amb l’anunci públic dels guanyadors de la desena edició d’aquest certamen impulsat per l’Ajuntament de Dosrius i que neix amb l’objectiu de promoure el foment de la lectura, l’escriptura i la creativitat entre els dosriuencs i dosriuenques.

Així, el Pou de Glaç de Canyamars serà el proper diumenge 7 de juliol, a partir de les 19 h, l’escenari del veredicte i de l’acte de lliurament de premis del concurs, que en poc més d’una dècada ja ha esdevingut una referència en el calendari cultural dosriuenc. 

El certamen s’ha dividit enguany en dues modalitats –prosa i poesia- i en un total de cinc categories segons grup d’edat: GRUP A (de 6 a 8 anys), GRUP B (de 9 a 11 anys), GRUP C (de 12 a 14 anys), GRUP D (de 15 a 18 anys) i GRUP E (de 19 en endavant). A més, en aquesta desena edició el consistori també farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i de relats breus, en prosa o poesia, per a persones amb discapacitat intel·lectual. Finalment, per quart any consecutiu, els premiats també seran seleccionats per participar a la XXXVI Mostra Literària del Maresme.

Dosrius s’omple de música, poesia i literatura

El veredicte i lliurament de premis del X Concurs Literari Esteve Albert es durà a terme al Pou de Glaç de Canyamars en el marc dels actes previs del Festival Poesia i+, que a Dosrius tindrà com a grans protagonistes Núria Martínez Vernis (20.30 h) i Albert Pla (21 h).

Darrera actualització: 25.06.2019 | 09:59