El 15 de setembre torna el taller de ràdio, amb la música com a protagonista

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 08:00

Per a participar-hi cal trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 002 613. 

L’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran, dins del programa d’activitats de Localets- impulsa una nova edició del taller de ràdio; una iniciativa nascuda a principis del 2021 i que, de la mà de Dosrius Ràdio, ha tingut una molta bona rebuda entre tots els participants i veïns i veïnes.

La nova edició del taller de ràdio començarà el pròxim dijous 15 de setembre i les pròximes sessions abans de finalitzar l’any tindran lloc els dies 13 d’octubre, 17 de novembre i 15 de desembre. 

El taller repeteix enguany la seva temàtica i torna a portar per nom “La banda sonora de la teva vida”

En aquest sentit, la proposta consistirà en un taller dinàmic de música. Mitjançant un petit formulari es demanarà les dates importants de cada un dels participants, i a partir d’aquestes, es procedirà a buscar la música associada a cada data: el que sonava el dia en què van néixer, quan van complir 18 anys, quan es van casar, quan va néixer el seu primer fill...
Mentre es va escoltant la música s'aniran evocant records dels participants: si plovia o feia bon dia, com anava vestit, amb qui va ballar aquesta cançó per primera vegada... un munt de records. I és que la música evoca pensaments i emocions que potser ja no recordava. Posteriorment se li demanarà la seva cançó preferida i es deixarà que sorgeixi la màgia.

Posteriorment, es crearà la llista de cançons personalitzada de cada un d'ells, que podrà escoltar quan vulgui o descarregar-la gratuïtament per gravar-la en un CD, llapis de memòria... Amb les llistes de música creades s'alimentarà el programa musical "Escudella Nostàlgica", que s’emetrà a Dosrius Ràdio i què utilitzarà tant la música seleccionada com fragments de les veus dels participants al taller.

Per a participar-hi cal trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 002 613.

Darrera actualització: 06.09.2022 | 12:38