Dosrius se suma al Dia Internacional dels Arxius

Dimarts, 29 de maig de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir dissabte 9 de juny d’una jornada popular per compartir experiències, records, vivències i anècdotes sobre la Germandat de Canyamars i la fàbrica ‘La Tortuga’.

El proper dissabte 9 de juny, l’Ajuntament de Dosrius se sumarà un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, una celebració d’abast mundial que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la singularitat dels documents conservats en els arxius i la importància d’aquests com a base dels seus drets i de la seva identitat.

Al municipi, l’eix neuràlgic de la diada tindrà lloc a l’era de Can Prats de Canyamars a partir de les 18:30 h. Allà, els assistents podran compartir experiències, records, vivències i anècdotes sobre la Germandat de Canyamars de la mà de Jaume Arnó, Pere Bruguera, Francesc Gel, M. Teresa Nogueras, Antoni Ollés, Marc Portet, Ricard Prats, Josep Serra, Pere Sugrañes, Albert Uris, Carles Uris Aliaga, Carles Uris Bruguera i Joan Valls. En aquest sentit, el consistori fa saber que si alguna persona té fotografies o documentació de la Germandat de Canyamars, aquell dia la podrà portar per compartir-la amb els presents.

I la jornada clourà a les 21 h. amb la projecció del vídeo ‘Parlem de la fàbrica ‘La Tortuga’’, que recull imatges enregistrades el passat 10 de juny de 2017 al Pla del Molinot de Canyamars, davant de l’edifici de ‘La Tortuga’, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius.

Darrera actualització: 30.05.2018 | 13:33