Dosrius se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 08:00

El consistori s’adhereix a la declaració institucional publicada per la Diputació de Barcelona i a la declaració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. 

L’Ajuntament de Dosrius, a través de l’Àrea d’Igualtat i l’Espai Dona, vol normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual i afectiva; impulsar valors d’igualtat i respecte; i reivindicar el dret de tota persona a ser, sentir i estimar com vulgui, sense ser discriminada per la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere.

Per tot plegat, el consistori se suma aquest 28 de juny a la commemoració del Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual. I ho fa adherint-se a la declaració institucional publicada per la Diputació de Barcelona i a la declaració institucional del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat amb l’objectiu de treballar conjuntament per aconseguir la igualtat i la diversitat afectiva-sexual. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se a la celebració de la jornada.
 

Darrera actualització: 23.06.2022 | 10:16