Dosrius referma el seu compromís amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00:00

Del 25 de novembre al 6 de desembre l’Ajuntament i l’Espai Dona de Dosrius organitzen conjuntament diferents propostes telemàtiques obertes a tota la població. Consulta el programa d’activitats. 

El 25 de novembre es commemora arreu del món el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, una jornada dedicada a posar de manifest l’existència de les violències sexuals en tota la seva magnitud, així com la implicació d’administracions i societat per a facilitar recursos que la combatin.

Dosrius se suma aquest 2020, un any més, a la celebració d’aquesta diada amb l’organització del 25 de novembre al 6 de desembre diferents propostes de sensibilització de la mà de l’Ajuntament i de l’Espai Dona per tal de refermar el seu compromís i convenciment en la prevenció i erradicació de qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra les drets i la dignitat de les dones. 

A conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 les diferents activitats programades es duran a terme íntegrament per via telemàtica a través de les xarxes socials de l’Espai Dona (Facebook, Twitter i Instagram)

Totes les propostes es poden consultar en el programa d’activitats del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones; i entre elles destaquen una bústia de les violències masclistes, un concurs de Trivial, una enquesta o una encesa d’espelmes. A més, l’Institut Els Roures també se sumarà a l’esdeveniment amb l’impuls de tallers de sensibilització. 

Finalment, també cal destacar que l’Ajuntament de Dosrius s’ha adherit a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”, una iniciativa de l’Institut Català de les Dones que té com objectiu fer sensibilització contra el masclisme. Així, en el marc d’aquest projecte totes les papereres municipals disposaran d’identificatius amb l’eslògan de la campanya.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 12:45