Dosrius potencia la protecció i promoció del benestar d'infants i adolescents durant el confinament

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 00:00

El Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme, posa en marxa una campanya de prevenció per evitar conductes inadequades vers els menors durant aquests moments d'excepcionalitat. El telèfon de l'equip de serveis socials municipal és el 937 91 80 14 Ext. 4.

Amb l'objectiu d'evitar situacions de risc de qualsevol tipus que puguin perjudicar el desenvolupament personal o social d'infants i adolescents durant el període de confinament per la Covid-19, l'Ajuntament de Dosrius inicia una campanya informativa de prevenció dirigida als veïns i veïnes perquè puguin posar en coneixement del consistori possibles conductes inadequades.

D'aquesta manera, des del Departament de Serveis Socials es podran contemplar línies d'intervenció per vetllar pel seu benestar i per garantir les condicions necessàries per a un adequat desenvolupament integral. Si coneixeu algun nen o nena del municipi que pugui estar en situació de risc, podeu trucar al telèfon de l'equip de serveis socials municipal: 937 91 80 14 Ext. 4. També es pot contactar amb el telèfon d'ajuda a infants i adolescents 116 111.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 14:13