Dosrius homenatja a Oriol Mena, campió del Dakar 2023

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 00:00

Diumenge 29 de gener l’Ajuntament i el Motoclub Canyamars organitzaran una recepció oficial al pilot canyamarsenc i una rua oberta a tota la població.

Després que aquest mes de gener Oriol Mena fes història proclamant-se campió del Dakar 2023 -fent de copilot del polonès Eryk Goczal- en la categoria de buguis T4; l’Ajuntament de Dosrius vol retre-li l’homenatge que mereix per haver assolit una gesta esportiva tan important i per a lluir amb orgull el nom del poble arreu del món.

Per tot plegat, el pròxim diumenge 29 de gener el consistori i el Motoclub Canyamars organitzaran un acte d’homenatge obert a tota la població amb l’assistència del pilot canyamarsenc. L’activitat començarà a les 10.30 h amb l’inici d’una rua popular des del Pla del Molinot (Canyamars). A les 11 h està prevista l'arribada de la comitiva al Camp Municipal de Futbol de Dosrius, des d'on es seguirà la rua fins a arribar a l’Ajuntament. En aquest recorregut hi poden prendre part totes aquelles persones que ho desitgin amb les seves motos, buggy, quad, cotxe... I a les 12 h està prevista l’arribada de la comitiva al consistori, on tindrà lloc una recepció oficial a l’Ajuntament. 
 

Darrera actualització: 21.01.2023 | 17:47