Dosrius dóna la benvinguda al juny amb una marató cultural

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 09:00

L’entitat de nova creació 7 de Cultura organitzarà el dissabte 2 de juny la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, que oferirà als veïns i veïnes 12 hores ininterrompudes d’espectacles al carrer.

L’Ajuntament de Dosrius  col·labora i dóna suport aquest mes de juny en l’organització a la vila de la primera edició de la Mostra 7 de Cultura, impulsada per l’entitat de nova creació 7 de Cultura.

Dissabte 2 de juny, els carrers de la vila acolliran durant 12 hores diversos espectacles de carrer gratuïts; entre ells, teatre, teatre de petit format, música o malabars. A més, els visitants podran gaudir d’un servei de bar al llarg de la jornada i d’una arrossada i una brasa a preu popular. Així, la mostra està pensada perquè en gaudeixi tant la ciutadania com els diferents agents culturals del territori.

Jordi Reñé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i emmarca aquesta original iniciativa pionera al municipi en la voluntat de l’equip de govern “de fer arribar arreu del nostre municipi propostes que dinamitzin i diversifiquin el fenomen cultural a la vila”. Reñé, a més, afegeix que “és un molt important que el nostre teixit associatiu es nodreixi amb noves entitats com 7 de Cultura desitjoses i compromeses en participar en la confecció del calendari cultural del municipi”.  

La jornada començarà a les 11 h. amb una batukada a càrrec de Tutubatum; i a partir del migdia i fins ben entrada la matinada l’activitat es traslladarà al gimnàs i el pati de l’Escola Castell de Dosrius, l’Ajuntament, la plaça de la República, la plaça del Comú i la plaça de l’Església que acolliran més d’una vintena de propostes culturals. A més, al llarg del dia l’Escola Castell de Dosrius també acollirà una exposició de pintura a càrrec de l’artista Joan de la Ossa.  

Darrera actualització: 31.05.2018 | 11:23