Dosrius commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb diversos tallers i la lectura d’un manifest

Dijous, 7 de març de 2019 a les 07:00

L’Ajuntament també s’adhereix a la campanya impulsada per la Generalitat per superar els estereotips de gènere que es transmeten als infants a través del temps de joc i les joguines.

El proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el municipi de Dosrius se sumarà un any més a la commemoració d’aquesta diada impulsada arreu del país amb l’objectiu de posar en valor el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes.

Per a l’ocasió, l’Ajuntament de Dosrius organitzarà divendres 8 de març, a partir de les 12 h., un acte institucional al consistori amb la lectura d’un manifest a càrrec de representants de l’alumnat de l’Institut Els Roures.

Jordi Renyé, regidor de Serveis Socials, explica que “aquesta diada representa una oportunitat única per a portar a terme una sèrie d’activitats que promoguin la visibilització i l’apoderament de les dones i reivindiquin la necessitat de construir una societat basada en l’equitat de gènere”. En aquesta línia, Renyé afegeix que “també és una plataforma única per a oferir espais d’autocura, reducció d’ansietat, afavoriment del benestar, autoregulació emocional i cura personal, elements claus, tots ells, que configuren la programació d’activitats proposades des del nostre municipi”.

L’acte institucional del 8 de març, mentrestant, es complementarà amb l’impuls de dos tallers sobre salut física i emocional. El primer d’ells, un programa de mindfulness, tindrà lloc a partir del 6 de març a l’Ajuntament Vell de Dosrius; mentre que el programa d’intel·ligència emocional ‘Coaching per a pares’ se celebrarà a partir del mes d’abril i oferirà als participants les principals eines per a la criança dels fills a partir d’una parentalitat positiva.

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya de sensibilització ‘Trenquem Estereotips’

El consistori, finalment, se suma enguany al projecte ‘Trenquem estereotips’ impulsat per l’Institut Català de les Dones (ICD) i que pretén impulsar la superació dels estereotips de gènere que es transmeten als infants a través del temps de joc i les joguines.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 07:41