Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far omplen els carrers de color, tradició i cultura durant les festes majors d’estiu

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes la seva participació durant les tres festivitats i posa en valor el treball fet per les comissions de festes durant tot l’any, en especial els dies de festivitat; així com el suport i la col·laboració de les associacions locals, imprescindibles per al bon funcionament i l’èxit de les festes majors.

Amb la traca final des de la plaça del Comú, aquest diumenge 1 de setembre es va posar punt final al mes més festiu de l’any al municipi; un mes d’agost on les festes majors d’estiu de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far han estat les grans protagonistes del calendari cultural local, permetent a veïns i veïnes gaudir de quatre intenses setmanes plenes d’activitats als carrers i places de tots tres nuclis.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, transmet la seva satisfacció per l’elevada participació registrada en totes tres festivitats i explica que “un any més, ha quedat demostrat que som un municipi amb un teixit associatiu molt dinàmic i plenament implicat i compromès en el foment de les nostres tradicions”.

En la mateixa línia, la titular de Cultura, afirma que “és un orgull veure com Canyamars, Can Massuet del Far i Dosrius viuen amb intensitat, orgull i alegria les seves festes majors; una ocasió única per a seguir fent poble”.

Festa Major de Canyamars

Canyamars va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a les festes majors d’estiu d’aquest 2019. I ho va fer, de l’1 al 4 d’agost, amb propostes per a tots els públics com jocs infantils, cercaviles, batucades, gimcanes, àpats populars, ball, concerts, tallers, havaneres o la projecció del documental “Germandat de Canyamars”.

Festa Major de Can Massuet del Far

Seguidament, del 8 a l’11 d’agost, Can Massuet del Far va prendre el relleu festiu amb quatre dies plens d’activitats novedoses i de llarg recorregut. Les més destacades: àpats populars, ball, esports, activitats infantils i juvenils, una plantada i ball de gegants, monòlegs, concerts, o el lliurament de premis de Festa Major.

Festa Major de Dosrius

Finalment, el nucli de Dosrius va ser l’encarregat d’abaixar el teló festiu amb la seva Festa Major des del 29 d’agost a l’1 de setembre. Una celebració amb un gran èxit de participació gràcies a diverses iniciatives que van ser rebudes amb els braços oberts per a tots els veïns i veïnes; entre elles, cercaviles, batucades, karoke, àpats populars, monòlegs, festes de colors i d’aigua, música, balls, correfocs, jocs per als més menuts, esports, plantades de gegants, havaneres o concerts.

Darrera actualització: 03.09.2019 | 08:22