Dosrius aposta per un confinament actiu

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament recorda la importància de mantenir un estil de vida actiu i saludable durant l’estat d’alarma.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dosrius ofereix a tots els veïns i veïnes diferents propostes esportives per a poder practicar als domicilis aquests dies de confinament i amb l’objectiu de fomentar l’activitat física entre els diferents grups d’edat.

Dia Mundial de l’Activitat Física

Dilluns 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). Catalunya s’adhereix per onzè any consecutiu a una jornada que enguany és excepcional a causa del confinament de la població motivat per la pandèmia del coronavirus, per la qual cosa les activitats proposades per la Secretaria General de l’Esport es traslladen a l’interior de les llars. A través del següent enllaç podràs consultar les diferents accions proposades en el marc del DMAF.

Campanya “Gent activa des de casa”

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya “Gent activa des de casa!” amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable davant la pandèmia del COVID19, que obliga la població del país a quedar-se a casa per evitar el contagi de la malaltia i la saturació dels centres sanitaris. La campanya facilita consells curts i senzills perquè persones de totes les edats puguin realitzar activitat física moderada.

Durant el confinament, no t’aturis!

Mentrestant, la Diputació de Barcelona també ha compartit una sèrie d’exercicis senzills per a fer a casa amb l’objectiu de mantenir un estil de vida actiu i saludable. Les diferents propostes les podeu consultar a través d’aquest enllaç.

Visita el portal d’UESPORTS a casa

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha posat en marxa el programa Uesports a casa! perquè els seus abonats i abonades, i el públic en general, pugui seguir fent esport a casa. En aquest espai s’hi troben rutines, classes dirigides i sessions en viu perquè el confinament no aturi les ganes de fer esport de ningú.

Les federacions catalanes se sumen a la iniciativa

Finalment, diferents federacions esportives catalanes com la Federació Catalana de Futbol  o la Federació Catalana de Basquetbol també proposen exercicis per seguir amb la preparació física, muntatges de vídeos, dietes saludables, guia de gestió psicològica davant de quarantenes, classes dirigides...

Darrera actualització: 06.04.2020 | 10:09