Dosrius aplica canvis de circulació a la zona de Can Torras, La Bomba i de Can Sant Pare

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 00:00

Amb l’objectiu de millorar la circulació i de pacificar el trànsit en alguns dels trams urbans, l’Ajuntament ha decidit modificar el sentit d’alguns carrers.

L’Ajuntament de Dosrius informa que el 28 d’octubre es modificaran els sentits de diversos carrers de la població. Les zones afectades seran Can Torras, La Bomba i Can Sant Pare, és a dir tots els carrers compresos entre els carrers Mercè Rodoreda, Salvador Dalí, La Bomba, 1 d’octubre i Dr. Joan Carmona.

Així doncs, alguns dels carrers passaran a ser d’un únic sentit de circulació. Uns pocs es mantindran de doble sentit i un tram del carrer Salvador Dalí serà d’ús exclusiu per a busos escolars i serveis.

Aquests canvis responen al projecte per millorar la mobilitat del municipi, ordenant-ne la circulació dels vehicles motoritzats i pacificant el trànsit en alguns trams d’especial interès, com són les zones properes als centres educatius.

La barrera ubicada davant l’Escola Castell de Dosrius només restringirà la circulació de vehicles durant l’horari lectiu

La barrera ubicada davant de l’Escola Castell de Dosrius per a pacificar l’entorn del centre educatiu i garantir la seguretat de famílies i infants, només restringirà la circulació de vehicles pel tram dels carrers 1 d’Octubre i Salvador Dalí durant l’horari lectiu:

  • De dilluns a divendres: la circulació de vehicles restarà prohibida des de les 08.30 a les 17 h. Durant la resta d’hores la barrera s’aixecarà i la mobilitat estarà permesa.
  • Caps de setmana i festius: la barrera s’aixecarà i la circulació estarà permesa al llarg de tota la jornada.

*Consulteu el mapa amb la nova senyalització aquí.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 13:34