Dosrius, amb el Dia Mundial de l'Activitat Física

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 08:00

El lema de l’edició d’aquest 2021 és “Cada pas compta” i l’Ajuntament anima als veïns i veïnes a prendre part activament de les diferents activitats que es duen a terme a través d’Els Localets.

El 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), una jornada dedicada a promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. I com cada any, l’Ajuntament de Dosrius se suma a la diada per tal de visibilitzar el seu compromís per a seguir promovent entre els veïns i veïnes del municipi hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

El lema d’aquesta edició és “Cada pas compta” i des del consistori s’anima a tota la població a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals -o en grup bombolla- en el marc del DMAF durant quatre setmanes (del 6 d’abril al 4 de maig).

En aquest sentit, cal recordar que a través d’Els Localets s’ofereixen al llarg de tot l’any diferents propostes obertes a tots els veïns i veïnes de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far que tenen l’activitat física com a eix principal per tal de millorar la salut i la qualitat de vida dels usuaris i combatre el sedentarisme.

Darrera actualització: 01.04.2021 | 13:00