Dosrius acull la sessió informativa “L’administració a prop teu”

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 00:00

Durant la trobada es van posar sobre la taula recursos com “Mi Carpeta Ciudadana”, un espai personal en línia que facilita la relació amb les administracions públiques. 

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir dimecres 21 de desembre la sessió informativa “L’administració a prop teu”, impulsada per la subdelegació del Govern a Barcelona. La trobada estava oberta a tota la població i durant la sessió es van posar sobre la taula diferents eines i recursos que permeten als veïns i veïnes relacionar-se de forma àgil i diligent amb les administracions públiques.

Una d’elles és “Mi Carpeta Ciudadana”, un espai personal en línia que permet comunicar-nos amb les administracions públiques, consultar les cites prèvies per a realitzar gestions, presentar escrits i sol·licituds a l'administració, accedir a tràmits, consultar expedients en curs o ja finalitzats, accedir a les nostres notificacions pendents i comparèixer en elles, o rebre avisos i alertes.

A “Mi Carpeta Ciudadana” també podem consultar les dades sobre el nostre expedient educatiu i de formació dels quals disposa l'administració: titulacions universitàries i no universitàries disponibles en els Registres Nacionals de Titulacions, així com altres dades d'interès en l'àmbit de l'educació.

L'accés a “Mi Carpeta Ciudadana” requereix que ens identifiquem mitjançant la Cl@ve, el sistema segur d'identificació amb les administracions públiques. Podrem utilitzar el DNI electrònic, qualsevol certificat electrònic reconegut (FNMT, IdesCAT...) i també els sistemes de claus concertades clavi PIN i clau Permanent. 

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç
 

Darrera actualització: 22.12.2022 | 09:05