Dosrius acomiada la seva Festa Major d’aquest 2021

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes, entitats i de la Comissió de Festes per haver fet possible l’èxit de l’esdeveniment.

Dosrius va tancar aquest diumenge 29 d’agost la seva Festa Major d’aquest 2021. Hi ho va fer amb un gran èxit participatiu i organitzatiu de la mà de la Comissió de Festes.  Durant quatre dies els veïns i veïnes van poder gaudir de diferents propostes adaptades a la normativa Covid-19 i que van comptar amb una gran assistència i seguiment. 

Entre les activitats que es van celebrar enguany destacaven un tobogan aquàtic; el sopar popular; un monòleg del Sr. Bohigues; teatre infantil; gimcanes; una festa del foc; un concert de versions amb Banda Neon; zumba; un partit d’homenatge a Jaume Picañol; el 13è Torneig Fermí Muñoz; el concert de Moby Dixie; l’actuació de Pep Lladó; un missa; havaneres; i el concurs de carrers engalanats, que va proclamar al carrer Torre de les Aigües com a vencedor i com a mereixedor d’un premi de 575€, un dinar/sopar en un restaurant del municipi de Dosrius o vals regal de diferents establiments del municipi.
 

Darrera actualització: 04.10.2021 | 12:41