Dimarts 21 de gener queden suspeses les classes a tots els centres educatius pel temporal Glòria

Dilluns, 20 de gener de 2020 a les 16:00

L’Escola Castell de Dosrius, l’Institut de Dosrius i l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell reobriran amb normalitat dimecres 22 de gener.

Com a mesura de seguretat a causa del fort temporal que està afectant el municipi i el conjunt de Catalunya, des de l'Ajuntament de Dosrius s’ha decidit conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya suspendre les classes a totes les escoles i instituts de la població durant el dimarts 21 de gener, ateses les previsions desfavorables del temps emeses des dels serveis de METEOMAR i METEOCAT, i seguint les indicacions fetes des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix també queden anul·lades per dilluns 20 de gener les activitats als poliesportius i els Casals Municipals romandran tancats.

Segueix els consells d'autoprotecció

El temporal viurà l’acumulació de diversos fenòmens adversos durant els propers dies, segons ha indicat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a la reunió del Comitè Tècnic dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT, que Protecció Civil de la Generalitat ha activat les darreres hores per les nevades, ventades i acumulació de pluja. Aquest front s’emmarca en el fenomen meteorològic advers anomenat Glòria que afecta part de l’Estat, especialment la franja mediterrània i les Illes Balears.

Per tot plegat l'Ajuntament de Dosrius recomana extremar les precaucions i seguir els principals consells d'autoprotecció:

 

Darrera actualització: 21.01.2020 | 16:59