Dilluns 1 d’octubre arrencaran els primers treballs del pla de millores dels camins municipals

Dijous, 27 de setembre de 2018 a les 00:00

L’actuació té com a objectiu millorar i potenciar la seguretat, l’accessibilitat i la mobilitat de l’actual xarxa de camins municipals. 

L'Ajuntament de Dosrius donarà el tret de sortida dilluns 1 d’octubre al pla per a la millora i posada a punt de la xarxa de camins municipals. D'aquesta manera, durant les properes setmanes es duran a terme diversos treballs d'arranjament i adequació de diversos camins del poble que suposaran un salt qualitatiu important quant a mobilitat i cohesió territorial.

El projecte implica un total de sis camins municipals

L’objecte del pla és millorar el ferm dels camins per tal de facilitar la circulació dels vehicles amb comoditat i seguretat. Així, l’actuació afecta a sis diferents trams de la xarxa de camins d’ús públic del terme municipal:

. Camí de Dosrius a les Colònies Forestals: l’actuació serà en la totalitat del camí, d’inici on acaba l’asfaltat en el carrer de Mil Pins de la urbanització del Castell al nucli urbà de Dosrius, i en direcció nord cap a les Colònies Forestals en el nucli urbà de Can Massuet del Far.

. Camí de Dosrius a Can Bruguera: l’actuació serà sobre una part del camí, en el tram que comença en les Planes de Can Nogueres, fins acabar en el límit del terme municipal a l’alçada de la urbanització de Can Bruguera (municipi de Mataró).

. Camí de Canyamars a Can Bruguera 1: l’actuació serà en la totalitat del camí, d’inici en el camí de la vall de Rimbles a Rupit, i en direcció sud passant pel Turó d’en Rimbles i el Paratge de la Peça d’en Forner fins arribar a Can Bruguera.

. Camí de Canyamars a Can Bruguera: l’actuació serà en la totalitat del camí. És el camí ral de Can Bruguera, d’inici en la urbanització de Can Canyamars, passant a prop de la masia de Can Marc, fins arribar a Can Bruguera.

. Camí del Far a Can Canyamars: l’actuació serà sobre una part del camí, en el tram a uns 300 metres després de la cruïlla amb el GR-92, passant per l’antiga pedrera de Can Bosc, fins a l’inici de la urbanització de Can Canyamars.

. Camí de Canyamars a Rupit: l’actuació serà sobre una part del camí, en el tram que s’inicia a l’alçada de la masia de Can Pau de la Rosa fins la Creu de Rupit.

Darrera actualització: 27.09.2018 | 16:32