Diada de Sant Jordi 2017 a Dosrius

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 13:55

Les associacions i els clubs del municipi seran els protagonistes de la Mostra d’Entitats que se celebrarà a la vigília de Sant Jordi.

Aquest any la Diada de Sant Jordi s’escau en diumenge i a Dosrius s’han programat un conjunt d’activitats relacionades amb la cultura i l’associacionisme al nostre municipi, durant tot el cap de setmana.

La programació comença el divendres 21 a les 20h amb la presentació del llibre “Zeinot. El Dietari del Procés II", a càrrec dels seus autors, els germans Guifré i Oriol Jordan.

El dissabte 22 al matí les associacions i clubs del nostre municipi seran els protagonistes de la tradicional Mostra d’Entitats, que aquest any estarà ubicada al carrer Salvador Dalí, al davant de l’Escola Castell de Dosrius, de 10h a 14h; a partir de les 11h una cercavila amenitzada per la Cobla Contemporània, ens portarà des de la plaça Espanya i per carrers del poble fins a la plaça del Comú (carrer Lluís Moret) on gaudirem del concert “Sardaxou”, a les 12h.

Al mateix dissabte a la tarda, a partir de les 17:30h, a la plaça de l’Església, es farà la presentació de “DUOS RIOS”, número 3, publicació de l’Arxiu Municipal de Dosrius. Durant la presentació també podrem gaudir de l’actuació teatral “Iaia: memòria històrica”, escrita i interpretada per Alba Valldaura.

El diumenge 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, podrem gaudir de les tradicionals paradetes de llibres i roses ubicades a la plaça Espanya i a la plaça de Catalunya.

L’Aplec de Sant Marc, inicialment previst al dia 23 d’abril per ser el diumenge més proper al 25, finalment se celebrarà el diumenge 30 d’abril a causa de la coincidència amb la Diada de Sant Jordi. L’endemà es farà l’Aplec del Corredor que tradicionalment celebren els veïns i veïnes de Canyamars al dia 1 de maig.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:10