Desmantellada una plantació interior de marihuana a Can Massuet del Far

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 14:00

L’actuació policial ha permès confiscar una important quantitat de marihuana a l’interior d’un domicili de Can Massuet del Far dedicat al cultiu d’aquesta substància.

El passat dilluns 25 de març, agents de la Guardia Civil amb col·laboració d’agents de la Policia Local van detenir dos homes, de 58 i 31 anys respectivament, per dos presumptes delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. La detenció es va produir en un domicili de Can Massuet del Far, on ambdós cossos van dur a terme un operatiu policial conjunt en virtut d’una ordre judicial.

A l’edifici on es va realitzar l’actuació policial s’hi van decomissar un total de 810 plantes de marihuana i uns 44 kg de cabdells d’aquesta substància preparats ja per a la seva distribució, i important material per a la elaboració. Així mateix, els detinguts punxaven la llum per mantenir els aparells elèctrics i de ventilació.

Intervenció d’armes i substàncies

Mentrestant, el passat divendres 22 de març, la Policia Local va intervenir i denunciar a dos individus per possessió de drogues i d’armes prohibides. La intervenció es va produir en un control policial de carretera realitzat al municipi, després que els agents del cos interceptessin un vehicle sospitós i procedissin a la identificació dels seus ocupants. En aquest sentit, a l’interior del vehicle es van decomissar diferents armes prohibides i drogues.

L’Ajuntament de Dosrius posa en valor la professionalitat i diligència del cos de la Policia Local i de la Guàrdia Civil demostrats en ambdues actuacions, així com la tasca ingent que els seus agents realitzen a diari al municipi per garantir el benestar i la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 14:32