Convocatòria de les beques de menjador escolar per al curs 2021/2022

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 08:00

El termini de presentació de sol·licituds comença el 10 de maig i finalitza 7 de juny.

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2021/2022, una prestació que va dirigida a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics.

Qui pot demanar la beca?

Tenen dret a sol·licitar-les totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladores de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a altres administracions públiques.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 10 de maig i finalitza el 7 de juny. L’Ajuntament serà l'ens encarregat de tramitar les sol·licituds dels alumnes empadronats al municipi; i atenent l’actual situació Covid-19, les sol·licituds es poden presentar a través de dues vies:

  • Telemàticament a través del web de l’Ajuntament: www.dosrius.cat.
  • Amb cita prèvia i tota la documentació requerida al registre general de l’Ajuntament.

No s’admetrà cap sol·licitud sense cita prèvia. Les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç i aquests són els documents que cal adjuntar quan es realitza el tràmit de manera telemàtica:

  • Formulari de sol·licitud.
  • Consentiment de dades personals i protecció de dades.
  • Instància genèrica.
  • Consentiment de tramesa de documentació.

 

Darrera actualització: 11.05.2021 | 08:08