Convocatòria de les beques de menjador escolar per al curs 2020-2021

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

El termini de presentació de sol·licituds comença el 29 de juny i finalitza el 31 de juliol.

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2020-2021, una prestació que va dirigida a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics.

Qui pot demanar la beca?

Tenen dret a sol·licitar-les totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladores de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a altres administracions públiques.

El termini de presentació de sol·licituds comença el dilluns 29 de juny i finalitza el divendres 31 de juliol. L’Ajuntament de Dosrius serà l'ens encarregat de tramitar les sol·licituds dels alumnes empadronats al municipi. A més, atesa la situació excepcional per evitar la propagació de la Covid-19, les sol·licituds es tramitaran telemàticament a través del web www.dosrius.cat o amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials, trucant al número de telèfon 93 791 80 14 Ext. 4. En aquest sentit, el consistori recalca que no s'atendrà ningú ni s'admetrà cap sol·licitud sense haver demanat cita prèvia.

Les bases de la convocatòria es poden trobar al web de l'Ajuntament de Dosrius i també al portal del Consell Comarcal. L'imprès de sol·licitud també es pot descarregar en ambdós webs. Aquests són els documents que cal adjuntar quan es realitza el tràmit de manera telemàtica:

 

Darrera actualització: 23.06.2020 | 11:53