Coneix el projecte de l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 12:00

L’escola bressol municipal està gestionada des del passat mes de novembre del 2020 per la Fundació Pere Tarrés.

L’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell va iniciar el seu projecte al municipi l’any 2009, i des del 2020 està gestionada per la Fundació Pere Tarrés. El centre acull infants de 0 a 3 anys amb un procés de familiarització adaptat a les seves necessitats.

Per a més informació sobre el projecte educatiu o per a formalitzar les inscripcions podeu trucar al telèfon 93 791 93 64, enviar un correu electrònic a l’adreça ebm.casetadelbosc@peretarres.org, o visitar el perfil d’Instagram de l’EBM.

El projecte educatiu de l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell

A l’escola acollim als vostres infants de 0 a 3 anys amb un procés de familiarització adaptat a les seves necessitats. La comunicació i la relació família-escola és clau a la primera infància. A La Caseta del Bosc de Can Martorell som una gran família (pares-infants i escola). Les accions de la vida quotidiana, els hàbits i les rutines que ens aporten la seguretat que necessitem, són eixos fonamentals de l’escola.

L’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Un aprenentatge divertit i significatiu on l’infant descobreix, explora i experimenta de manera lliure. Gaudim dels racons (espais) de joc, de les sessions de psicomotricitat, de la música, experimentant… Aprofitem tot el nostre jardí, espai exterior i l’entorn de l’escola per realitzar propostes a l’aire lliure i sortides!

Donem molta importància al vincle entre l’infant i l’educadora. Proporcionem l’amor i l’estima que ells necessiten, oferint un clima afectiu i respectuós. A l’escola cooperem, interaccionem, i establim les primeres relacions entre iguals. Creixem junts!

Darrera actualització: 01.12.2021 | 12:55