Comunicat de Correos pels habitatges amb bústies agrupades

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 00:00


Es demana regularitzar al màxim les adreces postals, concretament fent constar el número de la bústia, ja que d’altra manera Correos no pot lliurar les cartes.

L’Ajuntament de Dosrius informa que Correos ha fet arribar un comunicat explicant que en els entorns declarats com a Entorn Especial (d’acord amb l'article 37.4.b del Reglament Postal), i per tant aquells habitatges on la distribució de cartes es fa mitjançant bústies agrupades, s’ha d’intentar regularitzar al màxim les adreces postals, concretament ha de constar el NÚMERO DE LA BÚSTIA. Si no hi consta Correos no pot lliurar les cartes.

Aquestes zones, dins el municipi de Dosrius, són:

  • Costes de Can Guinart
  • Can Massuet
  • Can Valls
  • Can Canyamars
  • El Castell

A partir del dia 1 de juny d’aquest any 2024, Correos retornarà totes les cartes on no hi consti el número de la bústia, per adreça incorrecta. Us recomanem, doncs, que informeu a tots aquells remitents que no inclouen el  vostre número de bústia que han d’incorporar-lo a la vostra adreça postal.

I per tant, que si espereu una carta important i no teniu constància que a l’adreça hi surt el número de la bústia, hauríeu de contactar amb l’oficina de Correos de Dosrius perquè de manera excepcional us guardin la carta durant un període màxim de 15 dies.

En el cas de no disposar de bústia, contacteu amb l’Ajuntament  per veure la disponibilitat de bústies, o amb l’oficina de Correos de Dosrius per buscar possibles alternatives.

 

 

 

Darrera actualització: 26.03.2024 | 09:23