Comencen les obres d'urbanització del sector de Can Canyamars

Dilluns, 1 d'octubre de 2018 a les 00:00

Els treballs s'han iniciat amb el desbrossament de tot l'àmbit d'actuació del projecte. Consulta aquí les restriccions de trànsit i els passos alternatius.

Avui dilluns 1 d'octubre l’Ajuntament de Dosrius ha donat el tret de sortida a les obres de la subfase 1 dels eixos principals del polígon A de Can Canyamars, corresponent al projecte d’urbanització del sector Can Canyamars.

L'actuació consisteix en el desbrossament de tot l'àmbit d'actuació del pla; i, posteriorment, s'executarà el fressat dels vials. En aquest sentit, dijous 4 d'octubre es duran a terme diverses restriccions en la circulació de vehicles en els trams afectats. Consulta aquí les afectacions.

Un projecte urbanístic clau per al futur de Can Canyamars que s’executarà en 30 fases

Les obres representen el tret de sortida a un dels projectes urbanístics més importants dels darrers anys, com és l’urbanització de Can Canyamars, una actuació que té com a finalitat millorar el paviment dels carrers i de les voreres; la senyalització; les canalitzacions i el cablejat; i les xarxes pluvials, d’aigua potable, de distribució, residuals, d’enllumenat i de clavegueram.

Seguint en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i de respecte mediambiental, i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte, el govern municipal ha apostat per executar l’obra de forma diferida i programada en el temps en un total de 30 fases.

Darrera actualització: 01.10.2018 | 12:35